torstai 1. heinäkuuta 2010

4. päivä 5by5, Helsinki

Aloha! Aamuaskareet jälleen käsillä ja Markusss myöhässä!? Tänään taidetaan siirtyä exstraterestrialistisiin tunnelmiin ja onpa tuossa vielä toinenkin biisi äänitettävänä...


Virvelin säätöä ärsyttävän "ringin" poistamiseksi.


...ja pelkkää säätöä.

Teemu hoitanut hommansa ja mitalli ansaittu! Eli rummut kasaan, korkki auki ja ränni päälle. Sitä ennen lounastauko tutun ravintelin tuotoksilla ja sitten bassojen kimppuun. Siinä sitä tekemistä riittää... tämän päivän tavoite viisi biisiä. Livenä purkkiin kaikki ykösellä TSUP TSUP!


Rytminen huumorisoitin.

Kovasti vaikuttaa siltä, että Markuskin on ansainnut mitalin ja vielä kirkkaan! Temellä näistä kisoista kolme kultaa ja kullaksi muutettu hopea.  Rummut ja basso alkaa olla paketissa ja pian alkaa kitaristiveijareiden hikoilu...tosin ei vielä tänään. Vaikuttaa todella jämäkälle!

2 kommenttia:

  1. WeweWEEwew, joko se räjähti tuokii. Mulla eka iltana nasahti. No Tallinnan Novaluxista lisää 12,50 kroonia. Pierutyynyralli pydeen. Taattua Neuostoliittolaista laatua. Juva materiaali, juva laatu ostaostaostaosta.

    VastaaPoista
  2. Parit tahit kerettiin nii jo reunasta ilma pakeni ja saundi hävisi. Pieni pala roudarin teippiä niin johan toimii taas, mutta saundi ei ole aito. Tuohan lisää, nuita tarvitaan aina.
    ostanostanostanostan.

    VastaaPoista