lauantai 3. heinäkuuta 2010

6. päivä 5by5, Helsinki

Kööri mönki studiolle jämäkästi klo 12 pintaan. Eilisiltana nauhoitusten jälkeen rentouduttiin  yrittäen elimistöön imeyttämällä poistaa kaikki paha alkoholi maailmasta, siinä kuitenkaan onnistumatta. Iltaa piristi iloisesti  Albert von Fleischer Kaaosmajavasta. (kuvassa vasemmalla, aurinkolasit päässä jugurttipurkin, kumipitsan ja lihapullien kera).Nähtiin myös Pää.




Aamuaskareiden parissa ja suihku mallia turkkilainen. Autossa asumisessa on kyllä etunsa: jos naapuri ei miellytä, voi muuttaa pari parkkiruutua esim. länteen mukavan Nissan micran viereen.



Mutta kohtapa alkaa tapahtua todella jännittäviä. Timpan kans istutaan naamat valkeena tarkkaamon sohvalla ja olo on kuin jouluna:) Palataanpa tähän tuonnempana

Mahtava päivä! Jousisoittimet olivat selkeästi kohokohta. Mieletöntä saundia. Sanattomaksi veti herrat. Silmät kosteina sitä siinä kuunneltiin. Ei pysty puhumaan. Vielä kuitenkin hieman kitaroita ja siinä olisi taas yksi päivä studiolla ohi.

Mille kakittaa, Kalle mikittää, TÄ.
  Kaisla, Maria ja Toni


UKOT!



Tämä ei ole tappelu vaan riemukahinointia!

Niin ja meinasi unohtua. Suuret kiitokset Kaislalle, Marialle ja Tonille hienosta jousitus suorituksesta. Ja erityiskiitokset Laurille jousiosioiden kirjoittamisesta ja vieläpä etänä Kuhmosta käsin. JA kaiken huipuksi koko jousi hommahan laitettiin ideatasolla alulle tiistai-iltana. Pirun hyvää ja laadukasta voidaan näköjään saada aikaiseksi 4 päivässä, kun ammattilaiset hoitaa hommia. Poikain kanssa ihaillaan ihan pähkinöinä tämän päivän tuloksia. KIITOS.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti